Wonen in het groepshuis

De Past. Van Beugenstraat is een woonhuis in het centrum van Oisterwijk. Hier is plaats voor zeven jongeren in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar. Iedereen heeft een eigen slaapkamer inclusief badkamer. De woonkamer, keuken en tuin zijn voor algemeen gebruik. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor zijn eigen taken. Samen run je het huishouden op deze locatie. Denk dan aan boodschappen doen, koken, je leefruimte onderhouden, wassen en poetsen. Maar ook het onderhouden van positieve contacten, invulling van vrije tijd en het beheer van je financiƫn. Het doel binnen het groepshuis is jou voor te bereiden op een zelfstandiger bestaan.

Er wordt op deze locatie gewerkt met slaapdiensten. Woonbegeleiding start om 16.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een assistent woonbegeleider, die aanwezig is op verschillende momenten van de dag. Er kan ten alle tijde hulp ingeroepen worden van begeleiding werkzaam op een andere locatie.

Mocht je geen onderwijs volgen of een baan hebben, kun je gebruik maken van de dagbesteding op het terrein aan de Scheibaan.

Groepshuis1
Groepswoning
Groepswoning