Wonen in een appartement

De Belvertshoeve biedt woonzorg aan jongeren die beschikken over voldoende praktische vaardigheden om zelfstandig te wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van je financiƫn, behouden van arbeid en scholing en vasthouden aan een gezonde routine. Ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen voor alle taken die komen kijken bij het zelfstandig wonen, dan is het mogelijk om je aan te melden voor een van onze appartementen.

De Belvertshoeve biedt twee appartementen die je moet delen met een huisgenoot, je hebt een eigen slaapkamer maar deelt alle andere faciliteiten. Daarnaast zijn er zes eenpersoons appartementen, je hebt een slaapkamer, woonkamer met keuken en badkamer voor jezelf. Wasmachine en droger zijn aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Tevens is er hier een gezamenlijke ruimte waarvan gebruikt gemaakt kan worden. Alle appartementen zijn gesitueerd in het centrum van Oisterwijk.

Begeleidingsmomenten zijn zowel gepland als ongepland. Samen met de jongeren wordt gekeken welke begeleiding gewenst is. Er kan ten alle tijde hulp ingeroepen worden van begeleiding.

Lindepad
Appartementen
Appartementen