Jhon

Ik woon al sinds 2011 met veel plezier bij de Belvertshoeve. Ik ben bij de Belvertshoeve gekomen via Stichting MEE. Voordat ik op de Belvertshoeve kwam wonen, woonde ik bij mijn ouders in Helmond. Ik heb 1,5 jaar op het terrein gewoond en toen kreeg ik een kamer in het hotel. Ik heb het goed naar mijn zin bij de Belvertshoeve.

Matthijs

Mijn naam is Matthijs, ik ben 23 jaar, en woon sinds februari 2018 op de Belvertshoeve. Hiervoor heb ik een periode thuis gewoond. Voor ik weer thuis kwam woonde ik op een groep in Den Bosch. Hier ging het dermate slecht met me en kreeg ik niet de zorg die ik nodig had. Op de Belvertshoeve heb ik een nieuwe kans gekregen.

Mike

Ik ben Mike Haverhals, 19 jaar oud en ik woon sinds 21 maart 2019 met veel plezier op de Belvertshoeve. Voorheen heb ik op andere groepen gewoond, omdat ik ADHD heb en het ging niet goed met mij. Ik had veel ruzie en had verkeerde vrienden. Het ging alleen maar bergafwaarts, totdat ik de kans kreeg om op de Belvertshoeve te komen wonen.

Ashley

Op 28 september 2020 woon ik al 2 jaar op de Belvertshoeve. Ik heb er ook geen spijt van. Ik heb vanaf me tweede in een pleeggezin gewoond, omdat mijn biologische ouders nooit en niet voor me konden zorgen.